Anmeldelser

På denne side finder du en oversigt over
anmeldelser og omtaler af mine bøger.

KØB MÆRKET - AF PSYKOPATENS SPIND HER KØB PIGE PÅ MISSION HER

"Jeg synes, det er en interessant bog, hvor jeg følte mig meget oplyst efterfølgende - da jeg ikke tidligere har læst en bog om livet som udsendt set fra en kvindes synspunkt. Jeg vil give den 4 ud af 5 stjerner."

Connie Gammelgaard Brøgger om Pige på mission

Læs hele anmeldelsen

"Det er en interessant bog, som sætter fokus på udsendte og deres evt. traumer, når de vender hjem igen. Det er en følsom bog, som jeg har reflekteret en del over efterfølgende. Den får mine varmeste anbefalinger. 

Lena Riis om Pige på mission

Læs hele anmeldelsen

"Helt utrolig velskrevet bog ?? Den rammer alle følelser og der skal være Kleenex til stede når man læser, stor respekt til en person som har formået at dele sin meget skræmmende historie med os andre."

Marianne Bech Jensen
Kommentar på Facebook

"God bog. Har fået bedre forståelse for de kvinder som gang på gang går tilbage til disse syge mænd. Mænd som kan være så veltalende og spiller skuespil over for familie og omgivelser, som lover at alt bliver godt igen i morgen. Flygt….det bliver ikke bedre. Mere fokus på krisecentre for voldsramte kvinder eller mænd (der er jo også syge kvinder). Flere ville flygte hvis der var plads på sådan centre med det samme. Mange bliver desværre i sådan forhold fordi de ikke har andre steder at gå hen. Godt skrevet, nem at læse, nem at forstå, ikke nem at ligge fra sig."

Annette Hollesen
Kommentar på Facebook

"Mærket er en fantastisk bog. Den er på en gang uhyggelig og lærerig. Jeg kunne ikke slippe den, da jeg først var kommet i gang. Jeg synes, at det er super, at du har skrevet denne bog, som sikkert vil hjælpe andre, som enten selv står eller kender nogen som står i en lignende situation."

Gitte Andersen
Kommentar på Facebook

"Helt fantastisk, så man næsten føler
man selv er med"

Anne Bille om Mærket - af psykopatens spind

Læs hele anmeldelsen

"Kvindens fortvivlelse kravler helt ind under huden på læseren"

Bogfidusen.dk om Mærket - af psykopatens spind

Læs hele anmeldelsen

"Fantastisk bog…velskrevet og fængende."

Christa Lindblad Larsen om Mærket - af psykopatens spind

Læs hele anmeldelsen

"Bogen beskriver tydeligt en masse advarselstegn og signaler som den enkelte læser bør tage til efterretning og ved lære af!"

Pædagog Niels Weber om Mærket - af psykopatens spind

Læs hele anmeldelsen

"Tillykke med udgivelsen Susanne, jeg syns virkelig at det er en fængslende og nervepirrende fortælling jeg kunne nemt leve mig ind i alle følelserne – kærlighed, angst, modløshed, uretfærdighed, tristhed og vrede. Denne bog kunne blive til en fantastisk film."

Mette Lykke Jensen
Kommentar på Facebook

"Utrolig stærk bog som går ind under huden på en. Håber den kan hjælpe kvinder der lever eller har levet i et forhold med en psykopat. Og jeg håber bogen kan være med til at ændre på: – politiets muligheder for at gribe ind tidligt – kommuners muligheder for akut hjælp – retssystemets muligheder for hårdere straffe. Og sidst men ikke mindst opfordre pårørende til at finde modet og turde gribe ind og hjælpe såvel fysisk som psykisk. Du får 5 flotte funklende stjerner fra mig."

Gitte Bjelke
Kommentar på Facebook

"Jeg har læst Mærket og kan fortælle, at det er en bog, der vil knuse dit hjerte og danse på skårene. Det er en barsk historie om en hjælpeløs situation, og man føler med hovedpersonen hele vejen. På trods af oplevelsen af mareridtet skriver Susanne Lykke fint og underfundigt om det, til tider helt poetisk. Det er en stærk fortælling, oprigtigt fortalt, og den vil hjemsøge dig."

Louise Lykke Larsen
Kommentar på Facebook

"Bogen er blottet for selvmedlidenhed,
det er et gennemarbejdet og modigt værk,
som gør læseren klogere"

Litteratursiden.dk om Mærket - af psykopatens spind

Læs hele anmeldelsen
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.